Основна  дейност на фирмата е проектиране , изработка , доставка и монтаж на ПВЦ и алуминиева дограма, в съответствие с международния пазар, иновации и технологии. Предлаганите продукти са сертифицирани по световен стандарт. 
Изработка и монтаж на ПВЦ Дограма

Изработка и монтаж на
ПВЦ Дограма

ЕМ КОРЕКТ ООД проектира, произвежда, доставя и монтира ПВЦ дограма с всички допълнителни аксесоари и екстри по желание на клиента. 

Предлагаме богата гама от изработка на прозорци, входни врати, плъзгащи елементи, витрини, комарници, вътрешни и външни щори от PVC на доказалите се в тази сфера марки като VIVA PLAST и ALUPLAST.

Профилът VIVA Plast се произвежда с най-съвременното оборудване предлагано от фирмите “Greiner Extrusionstechnik” и “Krauss Maffei” на световния пазар.
Изработка и монтаж на Алуминиева Дограма

Изработка и монтаж на
Алуминиева Дограма

ЕМ КОРЕКТ ООД проектира, произвежда, доставя и монтира алуминиева дограма с всички допълнителни аксесоари и екстри по желание на клиента. 

Предлагаме богата гама от изработка на прозорци, входни врати, плъзгащи елементи, витрини, комарници и други продукти от алуминий на доказалите се в тази сфера марки като ALTEST и ETEM.
Изработка и монтаж на интериорни и екстериорни врати

Изработка и монтаж на
интериорни и екстериорни врати

ЕМ КОРЕКТ ООД проектира, произвежда, доставя и монтира алуминиева и пвц врати във всички разновидности и размери по поръчка на клиента. 

Разполагаме с каталог, богат на готови стандартни, вътрешни и входни врати на наши партньори, които можете да видите като наличност в нашия офис.
Изработка и монтаж на Интериорни и екстериорни щори

Изработка и монтаж на
Интериорни и екстериорни щори

ЕМ КОРЕКТ ООД проектира, произвежда, доставя и монтира допълнителни аксесоари към вашите пвц и алуминиеви дограми. 

Предлагаме богата гама от изработка и цветове на интериорни и екстериорни щори по поръчка на клиента.
Потърсете ни за допълнително информация, относно наши дейности и персонални поръчки, които не откривате в горе посочените услуги.