От основаването си през 2005-та година,  ЕМ-КОРЕКТ ООД   поставя качествените услуги и продукти за своя философия и водещ мотив. Основна  дейност на фирмата е проектиране , изработка , доставка и монтаж на ПВЦ и алуминиева дограма, в съответствие с международния пазар, иновации и технологии. Предлаганите продукти са сертифицирани по световен стандарт.

Фирмата е официален представител на профилните системи на едни от най-разпознаваемите имена на пазара – ,,VIVA PLAST  ‘‘ALUPLAST‘‘ и ‘’ALTEST’’. По желание на клиента , дограмата може да бъде изработена и  от друга марка  профил.

Image

Независимо дали остъклявате офис, подменяте старите прозорци на вилата или у дома, или сте предприемач и имате нужда от съдействие за своята обект , ЕМ- Корект ООД разполага с екип от специалисти, който да спомогне удовлетворяването на Вашите нужди. Професионалните проекти ще обединят функционалните и естетически качества на дограмата, създавайки уют и комфорт.

Освен основната си дейност в сферата на дограмата,  ЕМ-КОРЕКТ ООД упражнява дейност и чрез останалите продукти от своето портфолио – врати интериорни и входни , стъклени витринищори външни и вътрешни.
Client 1
Client 1
Client 1

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

ЕМ КОРЕКТ

034 / 965050

Офис номер

0888 407 472

Мобилен номер